Beariorehenda nis accum ea dis alignim perovit aepratur? Quis eum aliandipicid esti quibust, alicae ea cus ad essimol orehendant, conest as diteseque volo qui volorepudae.


Ingredienser

  • 500 g BABELULA gyroskjøtt
  • 1 glass BABELULA gyrossaus
  • rødløk, finhakket
  • tomater, skåret i terninger
  •  Salat, delt opp
  • agurk, skåret i terninger
  • 1 boks mais
  • 1 boks annanas i biter (valgfritt)
  •  Jalaṕenos (valgfritt)


Tilberedning

  1. Det tar ikke mer enn fem til ti minutter å lage gyrossalat, avhengig av hvor mye tilbehør du vil ha og hvor kjapp du er med kjøkkenkniven.

    Legg BABELULA gyroskjøtt i en ildfast form og sett i ovnen på 200 grader i 10 minutter.

  2. Skjær opp rødløk, agurk, tomat og salat.

  3. Legg på tallerken, begynn med salat. Avslutt med først et lag gyrossaus, så det varme gyroskjøttet og deretter et lag til med gyrossaus.

    Bon appetit!


Se hvor enkelt det er å lage