Babelula gyrospita

Beariorehenda nis accum ea dis alignim perovit aepratur? Quis eum aliandipicid esti quibust, alicae ea cus ad essimol orehendant, conest as diteseque volo qui volorepudae.


Ingredienser

  • 500 g BABELULA gyroskjøtt
  • 1 glass BABELULA gyrossaus
  • 1 pakke pitabrød
  • rødløk, finhakket
  • tomater, skåret i terninger
  •  Salat, delt opp
  • agurk, skåret i terninger
  • 1 boks mais
  • 1 boks annanas i biter (valgfritt)
  •  Jalaṕenos (valgfritt)
  •  aluminiumsfolie (valgfritt)


Tilberedning

  1. Det tar ikke mer enn fem til ti minutter å lage gyrospita, avhengig av hvor mye tilbehør du vil ha og hvor kjapp du er med kjøkkenkniven.

    Legg BABELULA gyroskjøtt i en ildfast form og sett i ovnen på 200 grader i 10 minutter.

  2. Skjær opp rødløk, agurk, tomat og salat.

  3. Åpne pitabrød og legg på tilbehør. Begynn med salat. Avslutt med først et lag saus, så det varme BABELULA gyroskjøttet og deretter et lag til med saus.

    Bon appetit!


Se hvor enkelt det er å lage

Se på videoen hvor enkelt og raskt du kan lage en rocka BABELULA kebabpita!