Hey, Babelula!

Si hei til Babelula – magisk gyros med rent norsk svinekjøtt.


Om Babelula

 

Den hemmelige oppskriften har sin røtter i Midt-Østen, men har gjennom år med lidenskap og kjærlighet blitt foredlet til smaker som nordmenn elsker. Babelula er lett å like enten du er veldig ung, ungdommelig eller evig ung. Uansett, det smaker magisk.

Selv om utgangspunktet er gyros, passer Babelula til så mye at det blir urettferdig å knytte den magiske smaken bare til kebab. Babelula er et festfyrverkeri av smakfulle muligheter.

 

Prøv Rocka Babelula pitakebab.


Om Produsenten

Babelula er utviklet og produseres av NK Meat på Ålgård på Jæren. Vi foredler rent norsk svinekjøtt fra Nortura. Du finner kebabkjøtt hos stadig flere av de beste pizza- og kebabrestaurantene rundt om i Norge.

 


Referansekunder

«NK Meat har alltid levert på tiden. Vi har handlet med dem i nesten tre år og det er aldri noe problem. Babelula-kjøttet har veldig bra kvalitet, og vi sparer tid ved å kjøpe ferdig bygde gyrosspyd.»

Willys Mansour
San Marino, Hamar

 

«NK Meat vet at det handler om å være ute hos kundene. Det er der slaget står. De er en enkel og liten organisasjon som driver bra. Babelulaproduktene er gode og tilpasset den enkelte kunden.»

Oskar Kirkeleit
Haugaland Storhusholdning AS

 

«NK Meat har bra service og leverer veldig gode produkter. Marinaden de bruker gir en fyldig og fin smak på kjøttet.»

Sokrates Kalenderidis
Food Partner AS, Moss